Tisdagstema: Mörker

Veckans tisdagstema kan symbolisera kommande aktivitet på bloggen. Förmodligen kommer det vara rätt mörkt med tanke på kommande uppdateringar. Inte för att det varit speciellt stor aktivitet på sistone och inte lär det bli bättre. Jag har nämligen köpt ny dator. Kanske kommer ta ett tag innan den är riktigt inkörd. Så med dagens tema tar jag en liten paus. Säkerligen kommer det vara lite mer aktivitet på min andra blogg, om nu inte hälsenan jävlas för mycket för mig.Tips Mixer/Blender

Vilken mixer/blender tycker ni är snyggast?? Tips mottages tacksamt!!
Är inne i en
Smoothie-period och känner ett starkt behov att uppgradera stavmixern till en ordentlig mixer.
Hittade några mixers på nätet som ser bra ut men har ingen aning om de gör det även i verkligheten.
Dessa fyra föll mig iallafall i smak, se nedan. Någon som vet något om dem eller kan tipsa om någon annan bra och snygg?


Har jag gjort bort mig?

Sätter detta på print även här. För då får jag ju ännu mer press på mig, och kan inte smita undan :)
För ni håller väl koll på mig så att jag sköter mig? :)
Kom dock på att jag låg och funderade lite innan jag gick och lade mig igår. Vad omfattas av godis? Är det bara snask som gelehallon, lakrits och choklad typ? Chips, popcorn och dyl. är det oxå godis? Kanske måste reda ut begreppet först innan jag bestämmer mig helt =)  För en ruta mörk choklad tillsammans med vinet en fredagkväll kan väl inte vara godis? Lite nötter tillsammans med en öl är väl inte heller godis? :)
Vad säger ni? Vad är egentligen godis?


Tisdagstema: Halloween

Jag kan inte påstå att jag firade Halloween. Hade en väldigt bra helg med tjejmiddag både på fredag och lördagkväll men inget Halloween-tema av nåt slag. En av tjejerna hade iallafall med sig en väldigt söt dekoration till värdinnan. Det var nog det närmaste Halloween jag kom i år. Lika nöjd och glad är jag ändå :)

Måste passa på att tacka värdinnan för en mycket lyckad bjudning. Suveränt!
    Foto: mrsmalinski

Påminnelse

Vill bara påminna er!
Imorgon är det säljstart för
Blossa 08. Så skynda er till Systembolaget innan de tar slut.

Uppdaterat 081103, kl.15:17.  Om ni vill ha årets glögg så skynda er och inhandla en idag. Tittade på lagersaldot i en av butikerna här i Örebro innan öppningsdags, då fanns det 800 flaskor. Nu i skrivande stund fanns det 142 st kvar. Så det är verkligen strykande åtgång.
  Foto: Blossa.se