Glögg & Fikastunder

Det är december och glögg och fikastunderna är många. Eftersom jag inte alls hade nån inspiration att julbaka till mig själv i år så har jag istället passat på att bjuda över mig själv på julfika med lussekatter och pepparkakor. Till på köpet får man trevligt umgänge vilket inte alls är fel. December månad är till för att mysa och umgås med nära och kära tycker jag.
Nu är det helg och strax ska jag mysa och umgås med tjejkompisarna över en öl på en pub i stan.

Trevlig helg!Foto: mrsmalinski

Glad i förkylningstider

Näsan full med snor och sprängande huvudvärk. Inte alls kul, men det finns det som är värre. Man får glädjas åt allt som är bra i livet och jag får väl säga att jag mår ganska bra trots en förbaskad förkylning.
Igår var det Malin i almanackan. Inte alls någon speciell dag för mig vanligtvis. Finns dock en speciell person som förgyllde min dag med ett blombud med de vackra rosorna nedan. Räcker att gå och dofta på blommorna så glömmer man bort att man är sjuk. Iallafall en stund tills jag inser att jag inte riktigt känner doften av de ljuvliga rosorna men det gör inget. Jag vet nog hur gott de borde lukta :)
Snart är det helg. Hoppas ni får en jättebra helg allihopa! Själv ska jag kurera mig så jag orkar med julfest med jobbet imorgon kväll.
Foto: mrsmalinski

2:a Advent

Försöker få till någon julstämning men det är svårt i det gråa och trista vädret. Idag har jag dessutom lite huvudvärk efter rödvinsdrickande igår. Ingen mysig adventsfrukost idag inte. Inte heller någon julmarknad eller O Helga natt (julkonsert på Stortorget i Örebro). Istället försöker jag väcka kroppen så att den ska orka träna. Efter träningen blir det dock adventsfika med lussebullar hos vännerna. Jag vill ju inte förtränga att det är advent, jag tycker ju innerst inne att det är väldigt mysigt.

Foto: mrsmalinski