Nella smyckedesign

Graverade silversmycken med text har funnits ett bra tag. Första gången jag såg det föll jag direkt och tycker fortfarande att det är lika snyggt. Har dock aldrig kommit till skott och inhandla något smycke trots att jag länge velat. Ramlade in på nella smyckedesign genom en blogg och kunde inte motstå erbjudandet om detta silverhalsband. Jättefint halsband som är lika fint till vardags och till fest.
Jag valde orden HOPE och HARMONY. HOPE för att jag tror på hoppet, hoppas på att livet ska ge det jag är värd. HARMONY för att jag inser vikten i att man måste känna harmoni i livet för att må bra. Kropp och själ ska vara i balans, i harmoni. Då kan man gå hur långt som helst.


  Foto: mrsmalinski

Kommentarer
Postat av: || p e r l a n

Tack vännen för dina rader! Värmer gott i hjärtesjälen just nu! :)

Det känns tufft som attan emellanåt. Men jag hoppas att det ger med sig något positivt. Man har ju ett litet ess i backfickan som jag hoppas en del på. Får svar i nästa vecka!p.s Håll i dig, för i helgen invaderar perlan örebros gator igen!!! :Dkraaaaam ♥

2008-10-29 @ 22:15:38
URL: http://www.perlan.org
Postat av: TiniTott

Åh dom är så fina, och perfekta ord =)

2008-10-30 @ 00:39:23
URL: http://tinitott.blogg.se/
Postat av: tina

Jättefint...tycker om orden du valt!

Jag och dottern är jättenöjda med sminkningen vi fick igår...undrar..säljer du Mary Kay´s produkter?

Tjejen som vi träffade igår undrade om jag var intresserad av att sälja MK...funderar och funderar=)Vet inte om det är lätt/svårt att komma igång...får väl fortsätta fundera=)Ha en fin dag å kraaaaam!!

tina2008-10-30 @ 12:38:35
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Vilket vacker halsband!

Kram Sandra

2008-10-30 @ 14:52:15
URL: http://tjohalia.se
Postat av: || p e r l a n

Har blivit ändrade planer. Vi kommer inte denna helgen utan nästa! Väder rapporten med snö, samt en tråkig nyhet om min pappas fru gör att vi byter helg helt enkelt.

Så nästa helg.. då'ru! haha

kram

2008-10-30 @ 20:44:33
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Speja

Har också varit inne på att beställa ett sådant halsband men aldrig blivit färdig till det. Kan aldrig bestämma mig för vilka ord jag skulle vilja ha heller. Är alldeles för ombytlig för mitt eget bästa;)

Ha en fin helg!

Kram

Speja

2008-10-31 @ 17:09:00
URL: http://speja.blogg.se/
Postat av: Monkan

Jag skulle kika på ditt inlägg i Tisdagstema grå och så fastnade min blick på "nella". O ja, de där halsbanden är så fina och vilka bra ord du valde.Jag har också köpt en del av Nella (med pärlor), här är en del av det

http://pysslaosyssla.blogspot.com/2008/09/grtt-r-flott-och-inkpta-trldor.html(Ja jag har alltså två bloggar, fototeman i Fotobunten och inredning, pyssel o övrigt i 'Pyssla'-bloggen).

2008-10-31 @ 17:50:49
URL: http://fotobunten.blogspot.com/

Skriv nåt snällt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0